Zahajte letní sezonu s novinkami do zahradních kuchyní

Zpět na výpis

Léto je tady! Ke slunečným dnům patří více stráveného času venku a příjemné chvíle s rodinou a přáteli. Co by to ale bylo za setkání bez dobrého jídla! Představujeme Vám naše novinky na léto 2024, kterým prostě nelze odolat!

 

Grily a pece na pizzu od značky Clementi!

 

Jak už název napovídá, nejedná se o jednu, ale rovnou o dvě novinky na léto 2024. Elegantní a kvalitní produkty od této italské značky jsou nejenom plně funkční a výkonné, ale také i esteticky příjemné navenek. Produkty Clementi udělají z Vaší venkovní kuchyně oblíbené místo nejenom pro Vás, ale také pro Vaše přátelé a známé, kteří nebudou moci odolovat vůni linoucí se z pokrmů, které díky grilům a pecím Clementi připravíte.

 

Obrázek 1 Pec na pizzu Clementi

 

Značka Clementi

Clementi je přední italskou značkou pro výrobu a prodej typických italských pecí na pizzu. Kromě pecí na pizzu tato značka vyrábí také grily a kamna na dřevo či pelety. Značka Clementi byla založena v roce 1975 a její práci tak můžeme sledovat už skoro padesát let. Ve velmi krátké době se pece Clementi dostaly na tuzemský trh a následně i do celého světa. Impulsem k založení společnosti byla vášeň Clementina Clementiho, který před několika lety navrhl a postavil jedny z prvních nepřímých pecí na dřevo v Itálii. 

Obrázek 2 Logo Clementi

 

 

– GRILY –

Clementi disponuje také všestrannou řadu grilů na dřevo pro domácí použití. Grilování na grilech Clementi je jednoduché a rychlé, což je ideální kombinace pro letní atmosféru a pohodlí. Design je elegantní a neobvyklý tak, že si ho všimne každý. Všechny grily jsou vybaveny zásobníkem na sběr popela, tudíž čištění grilu nebylo nikdy tak jednoduché.

Na všechny grily je možné zakoupit také volitelné příslušenství v podobě grilovacího roštu, grilovací desky či zakrývací police.

 

Obrázek 3 Gril COLORADO s roštem

 

Gril ICON

Objevte kombinaci designu, estetiky, výkonu a odolnosti – přesně to všechno model ICON zahrnuje. Grilování na tomto grilu Vám rozhodně zvýší Váš zážitek z vaření pro přátelé či rodinu.

Parametry grilu ICON:

Model Icon 80: 80 cm x 80 cm x 97 cm / Model Icon 100:100 cm x 100 cm x 97 cm

Barevné provedení: Cortenová ocel (rezavá)

Primární charakteristikou cortenové oceli je její schopnost odolávat korozi způsobené vnějšími faktory jako je déšť, sníh, kroupy a jiné atmosférické vlivy.

Čištění

Stačí otevřít zásuvku na popel a shromáždit veškerý popel vzniklý při vaření.

Obrázek 4 Gril ICON

 

Prohlédnout gril

 

Gril COLORADO

Velice profesionální vertikální gril na dřevo, který je ideální pro grilování různých druhů surovin. Gril COLORADO je správnou volbou pro každého milovníka venkovního vaření.

Parametry grilu COLORADO:

80 x 60 x 100 cm

Barevné provedení: Cortenová ocel / Antracit

Čištění

Stejně jednoduchéa praktické jako u grilu ICON

 

Obrázek 5 Gril COLORADO

 

Prohlédnout gril

 

Obrázek 6 Rozhořený gril COLORADO 

 

– PECE NA PIZZU –

Pece na pizzu Clementi jsou vyrobené z vysoce kvalitních materiálů. Kombinují elegantní styl s bezpečností a praktičností. Pec může být umístěna jak v interiéru, tak exteriéru, ve které je možné připravit kromě pizzy spoustu dalších jídel – chléb, kuře, koláče nebo například zeleninu. Se systémem Air Plus je celá varná komora vyhřívaná, což zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla. Umožňuje vám tak upéct pizzu dokonale ze všech stran. Pece Clementi dosahují teploty až 400°C za 15-20 minut.

PECE NA DŘEVO

Koho by neuchvátil starý dobrý způsob zatápění dřevem? Pokud máte dostatek prostoru na skladování dřeva, jedná se o nádherný způsob, který dodá Vašemu vaření tu správnou atmosféru.

PECE NA PLYN

Hlavní výhodou těchto pecí jsou velmi rychlé doby ohřevu (kolem 30 minut). Jsou ideální volbou v případě, že nemáte dostatek prostoru na skladování dřeva nebo pokud rádi pořádáte dlouhé oslavy či večírky. Plynové pece na pizzu Clementi jsou kompatibilní s LPG i metanem.

 

Obrázek 7 Pec na pizzu s domácí pizzou

 

Pec FAMILY

Kombinace dokonalé atmosféry a nevšedního zážitku přímo láká ke stvoření a ochutnání domácí pizzy, která díky této peci FAMILY bude stejná jako z restaurace v Itálii. Pec může být umístěna jak samostatně, tak na další konstrukci. Pomůže Vám tak vytvořit venkovní kuchyni podle Vašich potřeb. Pec je určena pro venkovní použití a lze ji používat po celý rok.

Rozměry pece:

60×60 (2 pizzy) / 80×60 (4 pizzy) / 100×80 (5 pizz)

Barevné provedení

Měděná / Antracit / Červená / Nerez

Materiál

Varná komora je z žáruvzdorného materiálu určeného pro potravinářské použití. Kopule pece je z nerezové oceli.

Palivo: dřevo / plyn

Obrázek 8 Pec FAMILY

 

Prohlédnout pec

 

Pec PULCINELLA

Model PULCINELLA je prakticky stejný, jako model Family, až na na to, že disponuje také vozíkem, díky kterému lze snadno pec přesouvat na jakékoliv místo. Celý model je tudíž velice praktický.  Lze ji používat po celý rok – pec je vyrobena ze speciálních materiálů schopných odolat všem atmosférickým podmínkám, od deště až po sníh.

Upečte si pizzu, klobásy, ryby, steaky, krůtu, kuře nebo pečte chléb, koláče, sušenky a mnoho dalšího.

Rozměry vnitřku pece

60×60 (2 pizzy) / 80×60 (4 pizzy) / 100×80 (5 pizz)

Barevné provedení

Měděná / Antracit / Červená / Nerez

Materiál

Varná komora je z žáruvzdorného materiálu určeného pro potravinářské použití. Kopule pece je z nerezové oceli.

Palivo: dřevo / plyn

 

Obrázek 9 Pec PULCINELLA

 

Prohlédnout pec

 

Pec CLEMENTINO

Model CLEMENTINO je lehká přenosná pec, která je výkonově srovnatelná s tradičními pecemi. Je nejmenším modelem, který společnost Clementi nabízí. Tento model je ideální volbou pro vaši terasu, balkón či zahradu, pokud nedisponujete dostatkem místa, ale nechcete přijít o zážitek z vaření. Model Clemtnino byl navržen tak, aby se dal snadno umístit na jakýkoli povrch vhodný pro toto použití díky podpěrným nožičkám. 

Rozměry vnitřku pece

60×40 (1 pizza)

Barevné provedení

Antracit / Červená / Nerez

Materiál

Varná komora je z nerezové oceli. Podstavec varné komory je z žáruvzdorného materiálu určeného pro potravinářské použití. Kopule pece je z nerezové oceli.

Palivo: dřevo / plyn

Obrázek 10 Pec CLEMENTINO

 

Prohlédnout pec

 

Obrázek 11 Rozehřátá pec na pizzu

 

Pokud máte zájem o  jakýkoliv produkt či potřebujete jen poradit, neváhejte nás kontaktovat! Rádi Vám se vším pomůžeme.

 

Vaše FLAMEN-krby 

 

Přečtěte si naše další články: Proč začít se stavbou krbů v létě? nebo Holandská kvalita do Vaší domácnosti – to je ALTECH a další zde.

 

Mohlo by vás dále zajímat

Jak vybrat ideální krb nebo kamna pro Vaši domácnost

Vybrat správný krb nebo kamna pro Váš domov může být zásadní rozhodnutí, které ovlivní nejen atmosféru a estetiku prostoru, ale i Vaše náklady na vytápění a ekologickou stopu. Jak se zorientovat v široké nabídce modelů, materiálů a značek Vám zodpovíme v následujícím článku. Poradíme Vám několik klíčových faktorů, které Vám pomohou vybrat ten správný krb a zjednoduší proces rozhodování.

For Arch 2024

  • Autor: krby
  • Kategorie: Aktuality
  • Datum: 8 září, 2024

Krby a kamna: ideální volba pro vytápění Vašeho domova!

Když přemýšlíte o ideálním způsobu vytápění vašeho domova, kamna a krby se mohou stát fascinující volbou, která nabízí unikátní kombinaci krásy, účinnosti a pohodlí. Přesvědčte se sami!

Máte zájem o realizaci krbu?

Volejte +420 731 170 480 nebo pište na flamen@flamen.cz

Máte-li zájem o cenovou nabídku nebo dotaz k některému produktu,
využijte formulář níže nebo využijte některý z kontaktů.

    * Povinná pole
    Odesláním souhlasím se zpracováním údajů z formuláře za účelem zpracování nezávazné cenové kalkulace. Více informací na: ochrana osobních údajů.
    • Široký sortiment

      Jsme jediný výrobce v Evropě, který má takto široký sortiment designových závěsných i centrálně stojících krbů.

    • Výborné ceny

      Pořiďte si kvalitní designovy prvek za cenu obyčejné vložky, který splňuje přísné ekologické a emisní normy ECODESIGN.

    • Rychlost realizace

      Nejžádanější modely máme skladem nebo k dodání do 1-3 měsíců. Realizace trvá v průměru 1-5 dní

    • Rocal
    • Norsk Kleber
    • Thorma
    • Altech
    • Cocoon
    • Clementi

    Navštivte naši
    vzorkovou prodejnu

    Rádi byste viděli produkty osobně? Zavolejte nám, domluvíme si termín konzultace a my Vás provedem naším showroomem.

    8:00 - 15:30 - Brandýs nad Labem, Nábřeží 122/6, 250 01

    Objednat se   nebo volejte 226 886 473